Raadsleden

Rainier - ABZ

Rainier Schuurbiers

Hoi, ik ben Rainier Schuurbiers, een geboren en getogen Hoogerheidenaar en al weer bijna 20 jaar actief in de politiek. Iets wat ik met volle overgave en plezier doe. Mij is het ook een groot genoegen fractievoorzitter van ABZ te zijn. Wonen, werken en een sterk verenigingsleven in iedere kern zijn mijn uitgangspunten voor het welzijn van onze inwoners.

René - ABZ

René Adriaansen

Ik ben raadslid en voorzitter van de commissie Bestuur, woonachtig in Hoogerheide.
Het verenigingsleven staat hoog in het vaandel , ben bestuurslid bij de Vrienden van Bokki en de voetbalvereniging Meto.
Verder zit ik in de commissie Ruimte waar mijn interesse naar uit gaat en waar ik me volledig voor inzet.

Adri - ABZ

Adri Gelten

Ik ben raadslid sinds 1982, eerst in Putte en daarna in de gemeente Woensdrecht. Het sociaal domein en de leef- en woonomgeving hebben mijn bijzondere aandacht. Ook de ombudsfunctie als raadslid staat bij mij hoog in het vaandel. Een van de redenen om kandidaat te zijn van de plaatselijke partij ABZ.

Marieken - ABZ

Marieken de lange

Raadslid sinds 2017 woonachtig in Hoogerheide sinds 2007 met 2 kinderen en mijn onderneming centrumFIT.
Voor de inwoners van Woensdrecht maak ik me graag sterk voor een gezond sociaal domein voor jong en oud. Hier zet ik me al jaren voor in. En mag U altijd van mij verwachten.

Arjan - ABZ

Arjan buijsen

Ik ben raadslid sinds 2014. Ik kom uit Ossendrecht en ben actief in het verenigingsleven. Ik ben goed bekend met gemeentelijke organisaties en mijn interesse ligt hierbij voornamelijk bij het ruimtelijk domein.

Laura - ABZ

Laura de waal

Laura is het jongste raadslid van ABZ. Ze zet zich in voor de hele gemeente maar in het speciaal voor de kern Putte. Ze vind het belangrijk dat er genoeg woningen voor jongeren komen.

Marc - ABZ

marc van eekeren

Toch nog even voorstellen ik ben Marc van Eekeren, raadslid bij ABZ sinds 2012. Het domein samenleving heeft momenteel mijn meeste aandacht. Ik vind het heel belangrijk dat de dorpskernen (Ossendrecht, Putte, Huijbergen, Woensdrecht en Hoogerheide) leefbaar blijven in de gemeente Woensdrecht. Daar wil ik me voor blijven inzetten.