Raadsleden

MRG ADRIAANSEN ABZ

René Adriaansen

Ik ben raadslid en voorzitter van de commissie Bestuur, woonachtig in Hoogerheide.
Het verenigingsleven staat hoog in het vaandel , ben bestuurslid bij de Vrienden van Bokki en de voetbalvereniging Meto.
Verder zit ik in de commissie Ruimte waar mijn interesse naar uit gaat en waar ik me volledig voor inzet.

ABZ-WEB-APCM_GELTEN

Adri Gelten

Ik ben raadslid sinds 1982, eerst in Putte en daarna in de gemeente Woensdrecht. Het sociaal domein en de leef- en woonomgeving hebben mijn bijzondere aandacht. Ook de ombudsfunctie als raadslid staat bij mij hoog in het vaandel. Een van de redenen om kandidaat te zijn van de plaatselijke partij ABZ.

ME DELANGE ABZ

Marieken de lange

Raadslid sinds 2017 woonachtig in Hoogerheide sinds 2007 met 2 kinderen en mijn onderneming centrumFIT.
Voor de inwoners van Woensdrecht maak ik me graag sterk voor een gezond sociaal domein voor jong en oud. Hier zet ik me al jaren voor in. En mag U altijd van mij verwachten.

ACM BUIJSEN ABZ

Arjan buijsen

Ik ben raadslid sinds 2014. Ik kom uit Ossendrecht en ben actief in het verenigingsleven. Ik ben goed bekend met gemeentelijke organisaties en mijn interesse ligt hierbij voornamelijk bij het ruimtelijk domein.

MME VANEEKEREN ABZ

marc van eekeren

Toch nog even voorstellen ik ben Marc van Eekeren, raadslid bij ABZ sinds 2012. Het domein samenleving heeft momenteel mijn meeste aandacht. Ik vind het heel belangrijk dat de dorpskernen (Ossendrecht, Putte, Huijbergen, Woensdrecht en Hoogerheide) leefbaar blijven in de gemeente Woensdrecht. Daar wil ik me voor blijven inzetten.

B DEWAAL ABZ

Bouke de Waal

ABZ CAJM ROMMENS

Edwin Rommens

Arianne Nuijes

Arianne Nuijes