Algemeen Belang Zuidwesthoek

OVer abz

Algemeen Belang Zuidwesthoek

Over ABZ

ABZ is een onafhankelijke plaatselijke partij die, los van de landelijke politieke stromingen, op basis van wat er leeft onder de bewoners, de gemeente wil besturen.

ABZ heeft een hecht team van goede raadskandidaten uit iedere kern met veel bestuurlijke ervaring en contacten met veel verenigingen, clubs, comités en belangengroepen binnen onze gemeente , vertrouwde mensen die u kent uit uw omgeving, waarop u kunt bouwen en die uw belangen behartigen.

Onze visie is, dat onze gemeente Woensdrecht niet alleen een gemeente is om te wonen, maar vooral een gemeente moet zijn waar het goed is te léven. Een gemeente waar iedere inwoner zich veilig kan voelen, waar het goed is je jeugd door te brengen, je kinderen op te voeden, te werken, en waar je met respect je oude dag kunt doorbrengen. Een gemeente waar je alle mogelijkheden hebt om een gelukkig en menswaardig bestaan te leiden, waar iedereen zijn verantwoordelijkheden heeft en waar met ieders belangen in redelijkheid rekening wordt gehouden. Hier geloven wij oprecht in en we staan ervoor om dit ideaal te verwezenlijken.

ABZ - 02